Miloš Zeman Na člunu

Již tradičně tráví prezident Miloš Zeman letní dovolenou na. Těšil jsem se ale na druhou stranu uznávám že s těma nohama to není nejlepší jak vidíte řekl Zeman CNN Prima News ve chvíli kdy jej bodyguard tlačil na vozíku směrem k hrázi rybníka.


Prezident Milos Zeman Na Clunu Jokes Humor Memes

Prezident Miloš Zeman ani letos nevynechal svou oblíbenou projížďku v nafukovacím člunu.

Miloš zeman na člunu. Miloš Zeman se sice potýká s jistým onemocněním v důsledku čehož mu nohy neslouží tak jak by měly ale na jeho plavbu ve člunu to naštěstí nemá žádný vliv. Hradní mluvčí Jiří Ovčáček zveřejnil snímky Zemana který brázdí ve člunu Challenger vody Veselského rybníka nedaleko prezidentovy chalupy na Vysočině. Zeman dovolenou na Vysočině zahájil v pátek odpočinek má naplánovaný na celý konec července.

Jeho mluvčí Jiří Ovčáček to uvedl na Twitteru. Prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček zveřejnil snímky na nichž Zeman relaxuje právě ve svém dnes již kultovním člunu Challenger. Expresu Ovčáček sdělil že na Vysočině hodlá prezident pobýt pár dní.

Cestou se zdravil s místními lidmi. Doprovod mu dělala ochranka která mu do lodi i z ní pomohla. Prezident Miloš Zeman i letos dodržel tradici a dovolenou na chalupě v Novém Veselí na Vysočině si zpestřil vyplutím na člunu na místním rybníce.

Nejinak je tomu i letos. Pravidelně zde také vyplouvá na žlutém člunu za doprovodu lidí z hradní ochranky. Snímky hlavy státu která se nijak netají určitými zdravotními problémy ale někteří lidé podrobili na sociálních sítích kritice.

Miloš Zeman se sice potýká s jistým onemocněním v důsledku čehož mu nohy neslouží tak jak by měly ale na jeho plavbu ve člunu. Prezident Miloš Zeman se v létě rád vydává na svém člunu na rybník nedaleko své chalupy v Novém Veselí na Vysočině. K jeho aktivitám každoročně patří plavba na žlutém nafukovacím člunu na kterém pod dohledem své ochranky brázdí Veselovský rybník v Novém Veselí.

Nejinak je tomu i letos. Prezident Miloš Zeman i letos dodržel tradici a dovolenou na chalupě v Novém Veselí na Vysočině si zpestřil vyplutím na člunu na místním rybníce. Ruce mi ještě slouží pochlubil se.

Doprovod mu dělala ochranka která mu do lodi i z ní pomohla. Flotila prezidenta Zemana vyplula. Jiří Ovčáček Na stejné fotografii z loňského srpna Zeman ještě u člunu stál ačkoli za podpory své ochranky a vypadal vitálněji.

Část dovolené si už Zeman vybral v červenci kdy pobýval na zámku v Lánech. Prezident Miloš Zeman dostál své každoroční tradici a i letos během dovolené na Vysočině v Novém Veselí opět vyplul na rybník ve svém ikonickém žlutém člunu. V neděli se vypravil k turistickému prameni řeky Oslavy.

Prezident Miloš Zeman i letos vyrazil na dovolenou do Nového Veselí na Vysočině kam jezdí na chatu. Uznávám že s nohama už to není nejlepší ale na člunu můžu veslovat. Nechyběla ani plavba na legendárním člunu na místním rybníce.

Přestože nohy už mu moc neslouží tak na veslování mu dle jeho slov stačí ruce. Těšil jsem se ale na druhou stranu uznávám že s těma nohama to. A při veslování potřebujete ruce a ty mi zatím celkem fungují řekl ještě.

I tentokrát ho doprovázela ochranka která mu pomohla do lodi a pak i zpět. Prezident Miloš Zeman trávil jako každý rok svou dovolenou na Vysočině kde nedbal doporučení a apelu spolupracovníků lékařů záchranářů i odborníků na přežití Miloše Zemana v různých situacích aby neriskoval na vodě a jako každý rok si nechal nafouknout svůj žlutý člun Challenger 300 nechal se jeřábem dopravit na jeho palubu počkal na odliv a posléze. I přesto že hlavu státu trápí zdravotní problémy s nohama ruce.

A ty celkem fungují řekl Zeman. Prezident Miloš Zeman se v létě rád vydává na svém člunu na rybník nedaleko své chalupy v Novém Veselí na Vysočině. Tropický víkend je nejlepší strávit u vody.

Miloš Zeman na člunu. To si řekly tisíce Čechů a nechyběl mezi nimi ani prezident Miloš Zeman. Prezident Miloš Zeman při víkendu stráveném na Vysočině stejně jako v minulých letech rituálně vyrazil za početného doprovodu bodyguardů v oblíbeném nafukovacím člunu na Veselský rybník.

Fotky prezidenta sdílel na Twitteru jeho mluvčí Jiří Ovčáček. Již tradičně tráví prezident Miloš Zeman letní dovolenou na Vysočině. Prezident Miloš Zeman i letos dodržel tradici a dovolenou na chalupě v Novém Veselí na Vysočině si zpestřil vyplutím na člunu na místním rybníce.

Zeman dovolenou na Vysočině zahájil v pátek odpočinek má naplánovaný na celý konec července. A ani letos neudělal výjimku. Do Nového Veselí jezdí Zeman každoročně v poslední době však tráví stále více času na zámku v Lánech v letním sídle.

Prezident Miloš Zeman ctí tradice a i letos vyrazil na dovolenou na chalupu v Novém Veselí na Vysočině. Miloš Zeman na člunu. Miloš Zeman v těchto dnech tráví dovolenou na.

Miloš Zeman na dovolené na Vysočině srpen 2020. Cestou se zdravil s místními lidmi. Miloš Zeman se sice potýká s jistým onemocněním v důsledku čehož mu nohy nesouží tak jak by měly to naštěstí na jeho plavbu v člunu nemá žádný vliv.

Už to vypadalo že prezident Miloš Zeman na svůj nafukovací člun zanevřel tropické počasí ho ale zdá se přesvědčilo aby svůj postoj přehodnotil.


Pin On Vse Ze Zivota Celebrit


Pin On Vtipy Z Internetu


Vysledek Obrazku Pro Milos Zeman Na Clunu Prezidenti A Dovolena


Swagger Milos Zeman Jokes Good Jokes Humor


Prague Fashion Czechia Fashion Madeinczechia Fashion Sweater Dress Dresses


Pin On Coronavirus Lockdown


Pin On Pobavilo


Pin By Josef Klokocnik On Memes Humor Memes Fictional Characters


Nove Internetove Humory Humor Jokes Funny

Subscribe to receive free email updates: